9 grunner til å velge regnskap på nett

Flere og flere bedrifter velger å flytte regnskap og lønn opp i skyen. Her har du noen av grunnene til denne endringen.

regnskap på nett
  • Intuitivt og enkelt. De fleste er i dag vant til å bruke skybaserte tjenester som nettbank, Facebook, Gmail, og Linkedin. Nå får du også regnskapssystemer som er like tilgjengelige.
  • Hvor du vil, når du vil. Fra hvilken som helst mobil enhet kan du utføre jobben. Uansett om du er på kontoret, ute i felten eller på hytta.
  • All økonomistyring på nett. Du får alt av lønn, fakturering, prosjektstyring, bank, timeregistrering, reise og utlegg samlet på et sted.
  • Trekk raske, effektive og riktige beslutninger. Med regnskap på nett får du tilgang til fullt oppdaterte tall, hvor som helst når som helst, 24 timer i døgnet.
  • Bedre, tettere og enklere samarbeid. Du, dine kolleger og regnskapsfører har alltid tilgang på den samme oppdatert informasjonen.

 

 

  • Ideell måte å vokse på. Skysystemer er skalerbare. Dette betyr at du kan fjerne og legge til brukere hele tiden.
  • Rask oppstart. Det kreves ingen installasjoner. Dermed kan du i utgangspunktet komme i gang med en gang.
  • Lave kostnader i oppstarten. Ingen maskinvare eller software må kjøpes. Dermed reduserer du tid og penger brukt på maskinvare og software.
  • Lavere driftskostnader. Programvaren vedlikeholdes av leverandøren. Dette eliminerer dine frustrasjoner knyttet til utdatert programvare. 

Vurderer du også regnskap på nett?

Legg igjen kontaktinformasjon og en av våre rådgivere kontakter deg!

Hva sier folk om oss?

«Fullt online prosjektrekneskap for kvar einskild bok»
Stiftinga Det Norske Samlaget Les case
«"Consulatet og Xledger gir oss oversikten over prosjektene – hver dag"»
Front Entreprenør AS Les case
«Med Xledger fikk vi endelig rapportene vi hadde behov for»
Braathens IT AS Les case

Nyheter

9 grunner til å outsource regnskap og lønn

Nå forsvinner skillet mellom din interne økonomiavdeling og regnskapsførerselskapet. Hovedgrunnen er de nye nettbaserte ERP-systemene. Videre kan du lese om hvorfor du bør outsource økonomifunksjonen.

Les mer

Er du vår nye lønnsleder?

Consulatet leverer fremtidens økonomitjenester på web. Det er stadig flere selskap som blir overbevist om at vi er den rette samarbeidspartneren, og nå trenger vi flere gode kollegaer.

Les mer

Er du vår nye RegnskapsConsulent?

Consulatet leverer fremtidens økonomitjenester på web. Det er stadig flere selskap som blir overbevist om at vi er den rette samarbeidspartneren, og nå trenger vi flere gode kollegaer.

Les mer