Skybasert prosjektregnskap

Full kontroll på prosjektene. Hele tiden

Løsningen inkluderer timeregistrering, ressursplanlegging, milepæler og fakturering. Med Consulatet og Xledger får du dette:

  • Alltid tilgang til fullt oppdaterte prosjektinformasjon. Fra hvilken som helst mobil enhet har du alltid tilgang på oppdatert informasjon om prosjektene. Uansett om du er på kontoret, ute i felten eller på hytta.
  • Redusert risiko og økt lønnsomhet. Med Xledger kan du raskt identifiserer problemer og muligheter i prosjektet. Dermed kan du tidlig ta de riktige avgjørelsene for at prosjektet skal bli en suksess
  • Prosjektkostnader blir sporbare. Du får full oversikt over alle prosjektrelaterte kostnader knyttet til et prosjekt. Med kun et tasteklikk ser du hva de forskjellige kostnadene gjelder
  • Alltid kontroll på hvordan du ligger an i forhold til budsjett og tidsbruk. Du kan sammenligne de faktiske prosjektkostnadene med reviderte og oppdaterte budsjetter i sanntid.
  • Full kontroll på timebruk. Alle ansatte registrerer timer på mobil, lesebrett, pc eller Mac. Dermed kan du i sanntid se timesforbruket og lønnskostnader pr. prosjekt og pr. ansatt
  • Fleksibel og nøyaktig fakturering. Du får løpende kontroll på hva som skal faktureres. Du får også automatisk forslag til viderefakturering, med vedlagte fakturakopier.
  • Enkel elektronisk attestasjon. Prosjektledere får bilagene først og godkjenner dem på mobilen før de går videre til den som gjør utbetalingene i bedriften.
  • Bedre og riktig tilbudsskriving. Ved at du hele tiden samler opp erfaringstall fra prosjektene, vil du enklere kunne estimere pris og tidsbruk for nye prosjekter.
  • Alt på et sted. Når du benytter Consulatet det skybaserte økonomisystemet Xledger, får du alt av økonomitjenester, regnskap, timeregistrering, fakturering, lønn med mer på samme sted.

Consulatet er forretningspartner av Xledger og spesialister på virksomheter der hvor timer og prosjekter står sentralt

Vil du vite mer og skybasert prosjektregnskap?

Legg igjen kontaktinformasjon og en av våre rådgivere kontakter deg!

Hva sier folk om oss?

«Med Xledger fikk vi endelig rapportene vi hadde behov for»
Braathens IT AS Les case
«Fullt online prosjektrekneskap for kvar einskild bok»
Stiftinga Det Norske Samlaget Les case
«"Consulatet og Xledger gir oss oversikten over prosjektene – hver dag"»
Front Entreprenør AS Les case

Nyheter

9 grunner til å outsource regnskap og lønn

Nå forsvinner skillet mellom din interne økonomiavdeling og regnskapsførerselskapet. Hovedgrunnen er de nye nettbaserte ERP-systemene. Videre kan du lese om hvorfor du bør outsource økonomifunksjonen.

Les mer

Er du vår nye lønnsleder?

Consulatet leverer fremtidens økonomitjenester på web. Det er stadig flere selskap som blir overbevist om at vi er den rette samarbeidspartneren, og nå trenger vi flere gode kollegaer.

Les mer

Er du vår nye RegnskapsConsulent?

Consulatet leverer fremtidens økonomitjenester på web. Det er stadig flere selskap som blir overbevist om at vi er den rette samarbeidspartneren, og nå trenger vi flere gode kollegaer.

Les mer