Ta en uforpliktene prat med en av våre rådgivere

Trenger bedriften din digitalisert regnskapsstyring? Fyll ut skjema og vi vil kontakte deg.

Om Consulatet

Consulatet – økonomistyring i skyen

Consulatet er et autorisert regnskapsførerselskap som utelukkende jobber med skybaserte tjenester knyttet til regnskap, lønn og økonomistyring. Vi overtar gjerne hele regnskaps- og lønnsfunksjonen for din bedrift, men kan også levere og implementere kun ERP-systemet Xledger dersom dere har egne ansatte og ønsker å utføre hele eller deler av arbeidet selv.

Vi har vært sammen med Xledger helt fra deres oppstart, og er gullpartner. Dette betyr for deg som kunde at vi har en enestående erfaring med Xledger og kjenner systemet inngående. Vi bruker utelukkende dette systemet for alle våre kunder, både på regnskap, lønn og for all rapportering.

Uavhengig av hvor du befinner deg i verden, så skal du ha full tilgang på oppdaterte og riktige tall.  Så lenge du er tilkoblet internett skal du kunne fakturere, registrere timer, følge med på prosjektene og kunne kommuniserer med din nærmeste rådgiver fra lesebrett, mobiltelefon, pc og Mac. Hvor du vil, når du vil. Dette oppnår du ved å benytte deg av kombinasjonen av tjenester og support fra det autoriserte regnskapsførerselskapet Consulatet og økonomisystemet Xledger.

Consulatet har kombinert det beste av teknologi innenfor økonomistyring, med de mest fremoverlente rådgiverne i regnskapsbransjen. Denne kombinasjonen gjør at dere får full kontroll, hele tiden.

Vil du se hvordan? Kontakt oss for 1 time gratis rådgivning og demo. Last ned gratis e-bok

Bli med på den digitale reisen

Nå trenger vi deg som vil jobbe med det beste skybaserte økonomisystemet – Xledger. Blir du med på laget?