Ta en uforpliktene prat med en av våre rådgivere

Trenger bedriften din digitalisert regnskapsstyring? Fyll ut skjema og vi vil kontakte deg.

Skybasert prosjektregnskap

Full kontroll på prosjektene - Hele tiden

Prosjektregnskap handler nesten mer om å ha kontroll på det som IKKE er registrert i prosjektregnskapet, enn det som faktisk er registrert allerede. Når prosjektrapportene dine er tilgjengelig for deg uansett hvor du befinner deg, kan du sjekke dine egne antagelser mot de faktiske tallene. Vurdere kostnadene gjennom timene som er registrert på prosjektet gjennom måneden, ikke bare to uker etter at måneden er avsluttet. Kunne attestere en faktura online, gi beskjed om å holde et beløp tilbake på en faktura fra en leverandør. Sjekke et dekningsbidrag før du skal rapportere en time senere.

Med Consulatet og Xledger får du dette:

Løsningen inkluderer timeregistrering, ressursplanlegging, milepæler og fakturering.

Alltid tilgang til fullt oppdaterte prosjektinformasjon

Fra hvilken som helst mobil enhet har du alltid tilgang på oppdatert informasjon om prosjektene. Uansett om du er på kontoret, ute i felten eller på hytta.

Redusert risiko og økt lønnsomhet

Med Xledger kan du raskt identifiserer problemer og muligheter i prosjektet. Dermed kan du tidlig ta de riktige avgjørelsene for at prosjektet skal bli en suksess.

Prosjektkostnader blir sporbare

Du får full oversikt over alle prosjektrelaterte kostnader knyttet til et prosjekt. Med kun et tasteklikk ser du hva de forskjellige kostnadene gjelder.

Alltid kontroll på hvordan du ligger an i forhold til budsjett og tidsbruk

Du kan sammenligne de faktiske prosjektkostnadene med reviderte og oppdaterte budsjetter i sanntid.

Full kontroll på timebruk

Alle ansatte registrerer timer på mobil, lesebrett, pc eller Mac. Dermed kan du i sanntid se timesforbruket og lønnskostnader pr. prosjekt og pr. ansatt.

Fleksibel og nøyaktig fakturering

Du får løpende kontroll på hva som skal faktureres. Du får også automatisk forslag til viderefakturering, med vedlagte fakturakopier.

Enkel elektronisk attestasjon

Prosjektledere får bilagene først og godkjenner dem på mobilen før de går videre til den som gjør utbetalingene i bedriften.

Bedre og riktig tilbudsskriving

Ved at du hele tiden samler opp erfaringstall fra prosjektene, vil du enklere kunne estimere pris og tidsbruk for nye prosjekter.

Alt på et sted

Når du benytter Consulatet og det skybaserte økonomisystemet Xledger, får du alt av økonomitjenester, regnskap, timeregistrering, fakturering, lønn med mer på samme sted.

«Fullt online prosjektrekneskap for kvar einskild bok»

Samlaget